Vila i Frid Min Älskade

Hej världen! Med en social Ebbakatt i knät försöker jag skriva ner lite rader. Försöker komma ihåg det som jag ville komma ihåg till detta inlägg strax innan jag somnade igår. Dock utan resultat. Efter lite surfande ringer bästa frugis Matilda och vi pratar om allt mellan himmel och jord i typ över två timmar. Man tröttnar aldrig på denna underbara vän alltså.
 
Efter samtalet blir jag lite sugen på att skissa och måla. Ska nämna att jag varken gått någon inriktning eller är någon hejare på att måla men försöker endå. Tänkte måla en tavla med alla mina fyra hjärtekatter. Skiss på en katt än sålänge. Då min älskade Skrållan fick besöka katthimlen igår så är detta fortfarande färskt i minnet. Min adopterade katt vid fem månaders ålder som egentligen skulle avlivats. Som fick över 7 underbara härliga år hos vår familj. Bodde hos mig tills hon var runt 3 år. För att sedan flytta upp till mor och far då hon inte trivdes nämnvärt i lägenhet. Där fick hon bo tillsammans med våra andra hjärtekatter Olivia och Ninja som var två äldre donnor som hon såg upp till. Och genom åren så droppade både Olivia och Ninja av till slut var Skrållan ensamkatt. Vilket hon också trivdes bra med. Att vara fri och komma, gå och gosa som hon ville. Hon fick underbara år som hon egentligen aldrig skulle få upplevt. Min hjärta gör ont minst sagt. Och tårarna faller titt som tätt.
 
Men på slutet började hon gå allt sämre, blir stirrig och hade svårare och svårare för att hålla tätt. Så till slut fick vi ta det beslutet som ingen vill ta. Hon gick till sin katthimmel 24-10-16 <3 Nu får hon mysa/terra sina gamla kattkompisar i himlen helt klart. En katt som gått från totalt ohanterbar och rädd till en kärleksfull och social katt man kunde bära runt på utan problem. En resa som verkligen gjort en ödmjuk. En underbar katt som både gav och fick otroligt mycket kärlek. Många fina minnen tillsammans med henne har vi fått. Älskar dig till månen och tillbaka precis som med tidigare katter på sina egna små sätt. Trots att jag nu har Ebba har Skrållan alltid en särskild plats i mitt hjärta. Ett speciellt band till varandra. Har miljoner kärlekfulla bilder av betydelse men delar här med mig av några. Vila i frid mitt hjärta! <3
 
Sandora

Åh det där är aldrig lätt :(

Svar: Nej verkligen inte :'( men en dag kommer det ju :/
Ellie