The Sunday Blues

Dags för helgens sista dag. Tiden rusar fort fram som vanligt. Med bara två månader kvar till julafton. Det sägs dock bli en riktig vinter i år vilket jag hoppas på för en gångs skull. Trots att vädret tar OS-medalj i både kyla, blåst och regn försöker jag hålla humöret uppe. Ebba jamar konstant denna morgon. Blir fruktansvärt irriterad och skälelr på henne konstant. Efter ett bra tag inser jag varför. Kattlådan är full. Efter jag tömt och snyggat till den är hon tyst som en mus. Mycket nöjd när hennes personal äntligen fattar vad hon säger.
 
Halvslumrar igenom den sena frukosten. Är inte överdrivet hungrig dock. Kaffet piggar upp en aning. Skummar igenom planeringen för kommande vecka och ser att Alen ska jobba mycket. Vilket innebär att vi behöver handla/laga mat. Blev en tripp till Willys för oss. När vi är klara för kassan bestämmer vi oss för scannningskassan. Vilket vi sedan ångrade då det såklart öppnades en ny vanlig kassa bredvid. Alens tålamod tryter men jag orkar inte bry mig något större. Konstigt det där ibland hur man kompletterar varandra. När jag flippar så är Alen lugn och sedan tvärtom. Komiskt endå. Passar dessutom på att lösa in bingolottovinsten och få ut två nya till kvällens spel.
 
Väl hemma gör jag storkok på 3.5 liter köttfärssås. Följt av 1 kg korv och stroganoff. Skönt att ha lite färdigt i frysen man bara kan plocka fram till veckan. Förutom det har vi käkat middag, slängt sopor och skräp samt tagit en promenad i det gråa vädret. Följt av bingolottospel utan större tur ikväll. 
 
Ebba ligger och sussar sött bredvid på sin mysfilt. Hon har idag fått ett eget instagramkonto. https://www.instagram.com/ebbathecat_/  Bara att följa henne där och hennes galna tokerier. Hon är definitivt en show för sig själv helt klart. Nåväl. Efter att besegrat diskberget från 2000 talet så taggar jag ner för idag. Godkväll!