Mellan Höstlöv & Träningsvärk

Tisdag. Ebba the cat lägger sig precis emellan mig och datorn. Lägger en tass på mig för uppmärksamhet och stirrar tills jag klappar henne. Man kan ju inte klaga på att hon inte är social i alla fall. Hon tröttnar till slut och börjar tvätta sig. Ända sen jag vaknade i morse har jag varit trött och känt mig överkörd av en ångvält. Tänk att kroppen kan reagera så efter inte ha styrketränat på länge. Stel som en pinne och det bränner i ryggen från svanskotan ända upp i atlaskotan. Nåväl. Fått lite sysslor gjorda i alla fall. Läsningen blev inte långvarig då Ebba sätter sig på min bok och vill ha gos. Tur att hon är så söt så man inte kan säga nej inte. När jag tog hem Ebba var hon smal som en pinne och åt inget annat än lite torrfoder om dagarna. Men efter kastreringen har hon verkligen fått upp aptiten. Och hullet. Så nu får jag lugna mig med att ha maten framme så det inte går åt andra hållet. I slutet av månaden så firar hon fyra månader hos oss.
 
Gäsp. Känner mig rätt ur spel idag även om det blivit bättre närmare kvällen. Kallt ute och inte lockande alls. Höstlöven fortsätter att falla och fåglarna flyger runt och borde frysa. Hade tänkt mig en promenad idag men det tyckte inte kroppen. Får spara det tills nästa gång. Man får värma sig under filten istället.
 
Presidentvalet i USA är en het potatis och den ena skandalen efter den andra visar sig. Lögner, smutskastning och skitsnack. Följt av strategieroch valda ord. Nåväl. Tiden kommer utvisa vem det blir. Hösten närmar sig med stormsteg. I helgen var vi ute och åt thaimat följt av bio med Carro och Johnny. The Magnificent Seven. En mysig kväll trots det kalla vädret. I affärerna skyltas det med höstkläder, vantar och halsdukar. Tur jag redan inhandlat ett matchande set av allt det där. För tillfället sitter jag och fryser om fötterna. Trots att jag är inomhus. Får se hur länge hyresbolaget snålar innnan de slår på vintervärmningen. Inga mer öppna fönster på nätterna framöver inte. Men men ska inte klaga. Trivs superbra här där jag bott sedan 2012. Och nu med sambo och katt dessutom. Funkar fint. Tittar man på andra lägenheter under samma bolag kan man verkligen få vilken standard som helst, då menar jag åt det mycket sämre hållet. Skadedjur, inrökt och trasig inredning. Man ska vara glad man har ett boende över huvudtaget. Efter jag fick denna lägenhet så har boendeefterfrågan växt lavinartat i staden. Och då menar jag INTE flyktingkrisen inräknad. Så ja jag är glad för min lägenhet.
 
Nåväl. Morgondagens planer är att besikta davids bil, pilatespass och eventuellt en tripp till Vattenpalatset på kvällen med A. Man kan ju hoppas att det blir alla tre. Godkväll! /Ellie & Ebba
 
jeanette sandelin

Så fin kappa!

Svar: Tack! Verkligen supernöjd! ♡
Ellie