Bleka Dagar & Nyhetsreflektioner

Då börjar vi om på ny kula. Vet inte hur många blogginlägg jag börjat på sedan inser jag att jag inte hinner eller det ligger sent i tiden. Men skam den som ger sig. Gäsp. Vaknade med otroligt ont i övre delen av bröstrygg, axlar och nacke. Nu på BÅDA sidor istället för en. Såklart drar det ner på humöret. Har relativt länge varit ganska skonad. Men men. Bara att göra det bästa av dagen. På mitt eget vis. Gråmulen Onsdag så som de flesta dagar varit den senaste veckan. Alen jobbar och jag har ännu inte tagit mig ur morgonrocken. Ebba the cat ligger troget bredvid och sussar sött efter all lek. Äntligen har jag fått hennes apporteringar på video. Hur sött som helst. Även om hon är söt som socker med sin personlighet, lika mycket kan hon driva mig till vansinne. Ungefär så det är att ha en katt hemma. Men jag ångrar inte en sekund att jag tog hem henne. Love Love!
 
Har fortfarande inte bestämt mig om det blir judoträning idag eller inte. Oavsett så åker jag med upp. Kan vara skönt att komma upp en sväng. Till Dalsland. Där alla mina sår konstigt nog blir läkta. Men först blir det nog en dusch och lite middag. Följt av lite mer kattgos definitivt.
 
Dagens nyheter; En utklädd clown i stan blir överfallen och misshandlad. Bob Dylan har fortfarande inte gett ett uttalande över sitt Nobel Pris i litteratur. Johaug stägs av efter dopingskandalen. Vaktskandalen i Malmö fortsätter att avslöja deras verksamhet. En person jagas av en arg älg upp i en lyktstolpe. Men det som berör mig mest är nog Twilightmorden i England. Två tonåringar går in och knivmördar en mor och en dotter. Sedan har sex med varandra i huset och sedan tittar på Twilightfilmerna. Heeelt absurt! Lika väl som det behöver dömas hårt, behöver de också behandling. Rest in Peace.
 
Läser Aftonbladet större delen av veckans dagar. Det som sticker mig i ögonen är att det ALLTID är bantningstips med. Eller hur du blir kung i sängen. Otroligt trött på detta. Bättre att ha nyheter om hur man faktiskt lär sig trivas i sitt eget skinn istället. Då brukar oftast de andra komma med på köpet. Nåväl. Glad Onsdag!