When Dead Leaves Turns To Love

Dag Fyra. Dessa steg har vi redan tagit in i årets elfte månad november. Trots gårdagens snöfallspremiär var det inte mycket som stannade kvar på marken. Snöblandat regn större delen av min fredag. Trots avsaknad av solen traskade jag iväg till cafét på min gamla arbetsträningsplats. Komma in i värmen, diskutera alla möjliga ämnen, över en varm kopp kaffe. 
 
Tiden tickade och vips två timmar senare var det dags att packa in sig i alla ytterkläder och dra sig hemmåt genom stan. Blött och kallt, för näsa och läppar likaså. Väl genom stan möter jag människor som fortfarande går i sommarliknande kläder. Helt galna. Jag hade aldrig överlevt. Stor kappa, varm halsduk, mössa och mysiga vantar är det som gäller. Gärna ett par varma kängor med raggsockar i. Är officiellt redan tant jag vet. Men är done med att frysa för att vara "fin".
 
Väl hemma möts jag av Ebbas lycka. Jamandes och berättar om sin dag och vad hon sett i fönstret medan jag var borta. Och såklart hennes bajskorv hon lämnat så snällt till mig att ta hand om i lådan. Man tackar! Dock har jag andra planer. Promenerar istället upp till min vän Matilda. Hälsa på råttbebisen Katla(tror det var det bestämda namnet) och hennes andra gosisar Doris och Sally. Blir även bjuden på spontan och mumsig middagsmat. Massa skvaller och en hel del skrattattacker som sedan övergick i ett väsande på golvet. Då har man rolig humor! Tror vi skrattade åt allt till slut. Bra magträning helt klart! Hursomhelst världens mysigaste kväll med min favorittjej! Perfekt fredag <3