Nattblogg 25 - Tankar i Judons Tecken

Dagens kropp har varit seg och stel. Trött och krampig. För att sedan få en överkick av koffein. En halv kopp kaffe. Hallå? Skakningar deluxe. Kroppen är väl trött och vresig för det är måndag. Styrketränade igår. Kan vara det också. Nåväl. Packa och dra upp med bror till Dalsland. Lite möten, träning och klubbarbete inför Super Kidz står på planeringen för mig denna vecka. Så även för styrelsen. Allt ska samlas upp. Inget ska lämnas till slumpen.
 
Fyllt i alla judodeltagare, Frivilliga/Ledare, Syskon och telefonlistor. Och t-shirt-storlekar. Tar ett par timmar att få ihop. Plus att det alltid finns frågetecken, någon som fattas. Inget nytt för den erfarne. Är det sjätte året jag är med i detta? Tiden går fort. Ser fram emot årets Super Kidzläger! Vilken färg tror du det blir i år?
 
Skrållan ligger och småsnarkar här bredvid i sängen. Mysigt. Simon & Garfunkel ljuder från radion. Låtarna håller än trots många år på nacken. Gäsp. De flesta ligger säkert och sover just nu som jag känner. Förutom min nattuggla till fru Matilda. Underbart sällskap i natten. Vet inte varför jag inte däckat ännu. Har väl inte fått min dagliga dos av Quizkampen. Brukar alltid spela så jag tröttar ut knoppen innan läggdags.
 
Kvällen spenderades som sagt på judoklubben. En flock av barn stormar som vanligt in varje måndag och onsdag på brors träningar. Glada spralliga barn som funkar toppenbra ihop. Det var längesen jag såg osämja på mattan. Härligt att se hur fort de lär sig. Judo är en underbar sport. Har själv fortfarande inte tröttnat efter över 20 år på detta. Gemenskap, olika klubbar, nya som gamla, barn som vuxna. Få sporter som i alla ålderskategorier kan träna, samsas på en och samma gång. Judo For Life! Nä nu blir det Godnatt!
 
#FärgelandaJudoklubb - Judo - SuperKidz