LördagsGlädje & Eurovision Final

En dag i vänskapens tecken. Trots en fullspäckad judohelg tog jag mig istället tid för min underbara Matilda fruga! En tripp till stans Loppis-lokal för att finna en potentiell present plus lite roliga fynd. Var väldigt trött bilvägen genom stan. Men när jag får se min väns stora leende och blir direkt bjuden på härlig humor så lyftes min dag! Vi två tillsammans är en oslagbar kombination! Mycket folk i lokalerna men finner både tyg, tygremsor till råttor och annat. För mig blev det två fynd i form av en kattmugg och en svart tygpåse. Till en kostnad av smaskiga totalt 15 kr. 
 
Lite andra ärenden senare och fått tankat bilen så var det dags att dra oss uppåt hem till Matilda. En god kopp kaffe senare samt mycket råttmys med hennes underbara Zelda. Det går verkligen inte att sluta pussa på henne! Medan Sally biter mig i fötterna så verkade Zelda vara rätt glad att få träffa "mormor". Pyssel varvat med skratt och skvaller, då mår vi gott!
 
Klockan rullade på och det var dags för mig att rulla hemåt. Väl hemma fick jag ta tag i mycket judouppdaterande! Mycket som hänt under dagen som skulle kommas ikapp. Både på judogruppen, matchstatistik, distriktssidan mm. Fanns mycket positivt att lyfta fram denna helg som alltid brukar vara fullt av aktiviteter. Riktigt kul men skönt när det är färdigt. 
 
En hedrande bronsmedalj krigade landslagstjejen Mia Hermansson sig till idag på Grand Prix Almaty i Kazakstan! Så grymt bra! Så stolt över landslaget och henne framförallt! Det bådar gott mot OS! Att lyckas ta sig till pallen på högsta nivå som dessa tävlingar är riktigt imponerande.
 
Medan Mia imponerar utomlands så har mina klubbkamrater under dagen deltagit på Corax Judo Camp i distriktet(Uddevalla). Ett endagsläger arrangerat av Korpehåla Judoklubb med inbjudna tränare som Roger Svedberg, Sahand & Hamon Shokohi och Sabine Bonitz. Riktigt duktiga judokas som delade med sig av sin kunskap.
 
Nåväl! Nu blir det Eurovision i soffan för hela slanten! God Kväll!
 
Eurovision - Judo - Kärlek - Middag - vänskap