Katastrof Drömmar

 
Ibland kan jag bli lite förvånad över hur vissa drömmar visar sig vara utöver det vanliga. I vanliga fall brukar de inte vara såhär extrema. Inatt drömde jag att jag var inblandad i ett gisslandrama med två andra tjejer och 1-2 såkallade mördare. På något vis uttnyttjar mördaren den första tjejen och dödar den andra. Sen lyckas den första tjejen fly. Och jag blir kvar. Efter ett tag lyckas jag lura mördaren att lita på mig. När han sedan står med ryggen emot mig är det dags. Min enda chans! Då tar jag upp en pistol jag smygit på mig och skjuter honom sedan i ryggen två gånger. Mördaren faller till golvet. Några sekunder senare bryter sig min bror David in i huset och skjuter mördaren fem gånger i huvudet. Han ville väl antagligen vara säker på att han var död haha!
 
Kort efter det drog David iväg som om ingenting hade hänt och höll i barnträningen uppe på klubben. Kvar var jag, polisen och lite andra bekanta. Mamma tror jag också. Efter det så skulle vi åka hem men den enda skjutsen som fanns var en motorcykel. Så jag fick ligga över tanken medan mamma och den som körde satt upp. När vi är påväg ut genom Uddevalla tunnlarna så sker en enorm explosion över berget ovanför. Stenar och ställningar rasar ner men vi klarar oss oskadda.
 
Väl hemma är pappa på sin vakt då han sett flera konstiga beväpnade män smyga runt i området i mörkret. Jag låser dörrarna och spanar ut. Helt plötsligt kraschar en stor skåpbil in i trädgården och genom hela häcken. Av någon konstig anledning är det en postbil. Helt plötsligt växlar vädret och det blir vinterkallt med mycket snö. Ställer mig utanför huset för att se vad som händer och jag ser stora explosioner över hela himlen. Tänkte direkt att nu måste väl ändå jorden gå under eller invaderas av Aliens.
 
Sedan vaknade jag upp. En dröm jag kände var värd att berätta. Det kommer säkert fler galna drömmar framöver. Håll till godo!
#Drömmar - #Fantasi - Imagination - Mardrömmar - Uddevalla - UddevallaBloggare