Judo Hobby

Hej Bloggen! Var inte grinig nu. Har bara inte hunnit med dig över huvudtaget det senaste. Nåväl. En av årets höjdpunkter sker nästa helg på judoklubben. Nämligen årets Super Kidzläger! 43 st glada judobarn och minst 30 frivilliga föräldrar och ledare! Mycket planerande inför detta har såklart tagit en del tid från mig plus träning. Ser fram emot detta! Sen att se hur våra ändringar visar sig i planeringen. Den som lever får se! Följt mycket judoaktiviteter under dagen. Mycket roligt igång denna helg! Klubbkamraterna är uppe på Judofestivalen i Lindesberg.
 

Sverige
Fre: Filmkväll för klubbens yngre tonåringar, Olofströms Jk
Fre-Lör: Special Needs domarkurs, Djupån(IK SÖDRA)
Fre-Sön Judofestivalen, Lindesberg 
Sön: Riksgradering 1-5 DAN, Lindesberg 
Sön: Sommarmästerskap + Avslutning, Korpehåla Jk
Sön: Lilla Trollträffen, Trollhättan

Utomlands
Fre-Sön: Masters, Mexico (Senior Landslaget)
Fre-Sön: Junior European Judo Cup, Österrike
Lör-Sön: Cadet European Judo Cup, Portugal(12 sv.tävl)
Lör-Sön: Improve your Club Seminar, Spanien 
Sön: CPH Cup 3, Köpenhamn

Efterföljande Läger: 
Mån-Ons: EJU Junior Training Camp, Österrike 
Mån-Ons: EJU Cadet Training Camp, Portugal

Seniorlandslaget är på plats i Mexico på World Judo Masters! Idag var det tävlingsdags för Mia Hermansson i -63 och robin Pacek i -81 kg. Trots dessa krigande svenskar gick tyvärr ingen av dem vinnande ur sin första match. Imorgon ska Martin Pacek, Marcus Nyman och Joakim Dvärby upp på mattan. Håller tummarna för bättre resultat imorgon. 

Under veckan har jag tagit det lugnt med min egna träning. Tränade endast på Bjursjöns Utegym i början av veckan. Kroppen har sedan dess varit irriterad och allmänt off. Men ikväll tänkte jag ge mig på ett mjukstarts pass. Har ju bestämt mig för att vara med på Judoklubbens sommarträningar i år. Då behöver man vara i någorlunda form. Ser fram emot det. Funderar på var jag har lagt min dräkt. Härliga judo-förvirring!
 
#JudoSverige - #WorldJudoMastersMexico