StädSlit & JudoHobbies

Hej Du Härliga PåskAfton! Soligt och glatt ute! Vaknar med en stel kropp som inte alls känner för att rulla ur sängen. Efter lite frukost och hitta något att klä på sig så åkte vi iväg. Dags för att hämta tårta som jag beställt till födelsedagsfika med familjen imorgon. Köper med ett par frallor när jag ändå är i farten. Åker sedan hem till mig. Dags för storstädning! Försummat den stackars lägenheten. Dags för disk, rengöring, dammsugat, dammat, slängt skräp och skurat. Efter ca 3 h tid så blev det väldigt hemtrevligt igen och väldoftande.
 
Sedan åkte vi ner mot stan och gick inom hemmakväll för vi blev sugna på godis såhär i dessa "högtider". Middag sedan på pingvin där jag beställde en välbehövlig kycklingsallad. Mage Lycklig. Bar sedan hemåt och väl innanför dörrarna så ringde jag min goa fru och tjatade en bra stund. Till och med när jag styrketränade på yogamattan haha! Många bollar i luften. När jag väl kämpat mig igenom träningen blev det en lång underbar dusch för oss.
 
Morgonrocken på och jag passar på att "komma ikapp" med mina judohobbies. Svenska medaljresultat från Copenhagen Open i Danmark, Sportif International Tournament i Skottland och Grand Prix Tibilisi. Även lista morgondagens resterande landslagstävlande på Grand Prix i Georgien. Spännande!
 
Nu ska jag roa mig med att se ikapp dagens finaler på Grand Prix i Georgien. Har ju inte haft tid men någon judo tills jag kom hem ikväll. Dags att njuta! Glad PåskAfton!