SöndagsLugn & Judokoll

Dagen efter alla aktiviteter så säger kroppen sitt. Stel som en pinne men endå på gott humör. Fick en lagom sovmorgon helt i min smak. Och Alen ger mig en smörgås ost och en varm kopp cappucino i vanlig ordning. Solen skiner in genom fönstret. Lugn start på söndagen. Passar på och judouppdatera lite. Alltid är det full fart i Judosverige på helgerna. Både genom tävling, utbildning, fyspass, katapass, träningar och årsmöten. Fantastiskt att se! Här är helgens aktiviteter listade tagna från judogruppen:

 

Sverige
Fre: Distriksträning Kata Ik Södra, Sthlm
Lör: GO-Cup, Stenungsund
Lör: Öppna Sydsvenska Mästerskap i Kata, Lund 
Lör: Distriktskata Kime no kata Ik Södra, Sthlm
Lör: Årsmöte Kata-Strof Sthlm On Tour, Sthlm 
Lör: Distriktskatakurs Nage no Kata, Linköping
Lör: Solnakampen för yngre barn, Solna Judoklubb


Lör-Sön: DM på Beckis(Special Needs), Sthlm 
Sön: Årsmöte + distriktsrandori, Borlänge Judoclub
Sön: Klubbmästerskap Ik Södra, Sthlm
Sön: Bältescup, Gävle 
Sön: Distriktsträning Judo5 Tjejer&Damer, Göteborg
Sön: Kataträning, Linköping Jk
Sön: Fyspass, Olofström Jk
Sön: Fyspass, Färgelanda Jk 
Sön: Årsmöte Epic Training Center, Vänersborg.
Sön: Årsmöte Karlstads Jk 
Sön: Årsmöte Lugi Judo

Utomlands ( Totalt 52 st svenska tävlande)
Lör-Sön: Bremen Masters, Tyskland (37 st svenska tävlande och 1 Silvermedalj!)
Lör-Sön: Türinga Cup, Tyskland ( 14 st svenska tävlande)
Lör-Sön: Iura Sensei kurs, Norge 
Lör-Sön: Panamerican Open, Chile 
Lör-Sön: European Judo Cup, Bosnien-Hercegovina(1 svensk tävlande & 1 guldmedalj!)

Nåväl. Det finns ju annat än judo. Även om jag älskat det sedan länge. Pratar en bra stund med Matilda i telefon medan jag diskade upp all disk. Vi åker sedan iväg en sväng och handlar. Det räckte för att energi skulle dippa. Men sen när jag väl kom hem igen så fick jag mig ett städryck. Gjort rent toalett, handfat och dammsugat medan Alen fick ta badkaret. Blir alltid lika förvånad över vad dessa energistunder kommer ifrån. Men det är bara att tacka och ta emot och se glad ut.

Köpte ett par bingolotter till kvällen men dock inga vinster. Efter lite kvällsmat tog vi en välförtjänt dusch. Så nu sitter man här i morgonrocken och halvkollar på Farmen finalen. Inte för jag har följt programmet alls i år men. Det får duga. Imorgon ska jag upp till Ö och judon har jag bestämt. Dags att få lite energi från klubben som är mitt andra hem sedan länge. Får se när jag åker ner igen men har inga måsten förrän på fredag. Skönt att kunna göra som man känner och bara njuta så gott det går. För livet är just uppåt nu. Inga dippar tack i dessa vårtider! Tacksam för helgen som gått och nästa som kommer. God Kväll!