PokerMästare

Härliga fredag! Alen är ledig och lagar frukost. Att bli väckt med doften av bacon och ägg är inte fy skam. Gårdagen var vi med på ett kettlebellspass uppe på klubben. Med mor, bror och Alen. En lite mindre skala deltagare denna gång med minst lika jobbigt. Riktig träningsvärk vaknade jag till idag. Trots att jag körde en del övningar utan vikter. Nåväl. Under dagen har vi tvättat nere i källaren varvat med att kika på Grand Prix i Georgien (judo såklart).
 
Senare på kvällen var vi bortbjudna till Alen pappas familj. En jättegod middag bestående av grillad kyckling, ris och currysås. Och den bosniska fetaosten som jag kan äta ihjäl mig på! Så gott. Men kanske inte det nyttigaste. Men man ska ju leva lite också. Dessert följt av lite lugnt tjöt i soffan. Sedan var det dags att spela poker. Eller rättare sagt Texas Holdem. Har nog inte spelat detta sedan jag var i norrland typ 2006 haha! Men men. Trots att det var mycket att hålla reda på för min slöa hjärna nu förtiden så var det riktigt kul! Mycket skratt! Och det bästa av allt var att jag gick och vann alltihop! Inte alls kaxig här höhö.
 
En riktigt trevlig fredagskväll. Precis lagom energinivå. Hemåt bar det sedan. Hoppa ur kläder och i morgonrocken. Lets Dance går fortfarande på tvn. Inte för jag följer det så mycket. Men mysigt att halvkolla på. Imorgon är det ny tag och nya måsten. Det ska hämtas tårta och städas. Födelsedagsfika på söndag. Men också så tävlar delar av landslaget i judo imorgon som jag också ska (vill) hålla koll på. Blir tufft haha! Får hoppas fler tittar och kan tipsa mig om vad som händer helt enkelt.
 
Uppdaterar en svensk medaljlista från dagens Copenhagen Open. Trevligt att det blev 14 medaljer för våra judoklubbar. Hoppas på mer imorgon. Nu ska jag nog tagga ner för är riktigt trött i huvudet. Sov Gott Alla Godingar!