LyckoRus & Earth Hour 2016

Vilken start på helgen! Biokväll i Torsdags. Fredagen sedan då jag och Alen åker upp till Mor och Far på middag. Följt av trevligt kortspelande och skratt. Dags sedan för läggdags. Lördagen gryr och jag vaknar tidigt av någon anledning. Händer aldrig annars? Antagligen för att jag vet att vi ska åka iväg på äventyr. När vi går upp så märker vi att mor står och lagar bacon och ägg, kokat kaffe och donar. Vi plockar fram en riktig hotellfrukost. Proppmätt!
 
Sedan packar vi ihop och drar iväg norrut. Närmare bestämt till Mellerud. För dagen till ära ska det badas i Melleruds Badhus. Solen skiner in igenom det stora glasfönster som finns i byggnaden. Precis lagom stor simhall med allt man behöver. Varmbad, bubbelpool, bastu och simlängder. Så mysigt ställe! Simmade ca 300 m totalt. Efter lite fika och lite mer bubbelpoolande så började vi dra oss tillbaka. Dusch och fix helt enkelt. Mysigt att få umgås med mor på tu man hand.
 
Efteråt åker vi till Melleruds bästa Thairestaurang. En buffé med allt gott du kan tänka dig. De har den godaste jordnötssåsen jag ätit! Vi rullade i princip ut där ifrån efter all god mat! Sedan bar det av hemåt. Vi tog vägen via Brålanda och snirkliga skogsvägar tillbaka via Stigen och Färgelanda. Vi var inte långt ifrån att somna där i baksätet av dagens matkoma.
 
Väl hemma bryggdes en kanna kaffe för att piggna till. Men än var inte aktiviteterna över. Ville så gärna promenera när det endå var så soligt väder ute. Så jag och Alen tog en 5 km promenad runt Ödeborg. Fattar inte att jag kunde traska detta utan några större problem. För några veckor sedan var jag helt slut efter 1,6 km? Framsteg Framsteg. Nåväl. Dags att tacka för oss och dra oss hemåt. Körde även bilen hem, tänkte varför inte jag kan ju prova. Och det gick galant. Måste vara high på endorfiner eller något liknande eftersom jag inte fick n¨gon större värk efter detta heller.
 
Väl hemma värmde vi lite käk och tog några skopor glass. Det är ju endå lördag. När klockan närmar sig halv nio så är det Earth Hour som gäller. En timme utan elektricitet. Släcka ner allt, stänga av mobilen. Bara umgås med varandra och tända ljus. Vi hittade på en hel del, massage, prat, mys och.. ja resten kan ni räkna ut själva. Men timmen flög förbi! Känner mig nöjd. Man behöver pauser ibland från allt. Att stressa ner hjärnan. Kändes toppen. Även om jag judouppdaterade både före och efter den timmen. Det är svårt att slita sig ifrån det när det är så kul! Tacksam för hela denna dagen, min familj, mina framsteg och mina lyckorus! Kunde inte önska mig mer. God Natt!
 
Pics Of The Day