FödelsedagsFika á La Ellies Krypin

Annorlunda morgon. En timme mindre från och med nu. Vaknar till stel som alltid innan man kommer igång. Drömde om att någon sköt mig och ingen ville hjälpa mig. Förstod sedan vad jag hade fått det ifrån. Jag har nämligen grym träningsvärk just på den sidan jag blev "skjuten" på haha! Alen hade också drömt vilket han aldrig brukar göra. Mysigt ändå att vi båda hade livliga drömmar. Själv drömde jag även att jag var ute i naturen och blev riven på hela ryggen av en björn (förmodligen inspirerad av filmen Revenant vi såg på bio). Alltid lika spännande och ingen dröm är den andra lik.
 
Dagen fortsatte och jag började packa ihop mina saker. Dags att "flytta" tillbaka till min lägenhet framöver. Är man särbo så får man turas om lite om var vi är. För det är uppenbarligen tråkigt om vi inte är med varandra haha! Skulle väl vara när jag åker upp till Ö och judon. Då känns det helt okej. Vi packar ihop, tar med lite mat, handlar lite innan vi åker mot min del av stan.
 
Kommer hem till en nystädad lägenhet som doftar underbart från dagen innan vi slet med städningen. Det är jag inte bortskämd med. Även skurade golv. Idag var det enda planerade födelsedagfika med familjen hemma hos mig. Första gången faktiskt jag firat hos mig. Marängtårta med kaffe! Mumsigt!! Har ju fått en del presenter i förskott men även idag blev det lite pengar, en liten krukväxt och överaskades över sista presenten. Har nämligen tittat på ett mint/turkos mobilfodral på nätet. Som jag surat så över eftersom det var slut och oklart när den åter skulle komma i lager. Den enda färgen som jag var förälskad i. Och den fick jag i mitt paket! Blev så lycklig! Att få umgås med familjen, prata om vad som faller oss in, tvtittande, skämtande och skratt. Det får mitt hjärta att göra volter. Att ha farfar med. Känns så underbart och fyller själen med ny energi. Fyll ditt liv med människor du tycker om, stöttar dig och ger dig bra energi. De andra behöver du inte lägga din energi på.
 
Fick även talat ikapp med min kära fru och bli uppdaterad med massa skvaller, tankar,skratt och mysprat. Vi avslutar varandras meningar, förstår varandras tankar och bekräftar det vi tycker och känner genom varandra. Äkta vänner är bland det härligaste som finns. Vi ska förmodligen även ses imorgon när min "riktiga" födelsedag egentligen är. Nöjd med dagen och det blir definitivt en tårtfrukost för oss imorgon. Tack för denna dagen. Godnatt!