Hektisk Vecka

Godkväll! Solen börjar gå ner över Uddevalla. Fåglarna kvittrar invrigt utanför det öppna fönstret. Man glömmer fort vilket kaos som följde staden i helgen. Skogsbrand som härjade både lördag och söndag. På samma ställe. Eftersom man ser det tydligt från min lägenhet var det svårt att undgå. Hoppas det inte upprepas. Bränder är inte att leka med. Speciellt inte när ett oljefabrik ligger precis intill. All heder till brandmännen som håller lugnet som krävs.
 
Fullt upp har det varit föregående vecka. Samboinflyttning av pojkvännen och utrensning av skräp och saker som ska säljas eller skänkas. Tripp till tippen och hämta nytt köksbord och stolar. Hittils har man för egen del sålt saker för över 1000 kr medan Alen gjort detsamma. Tycker det är bra att folk både skänker och säljer begagnat. Enormt slöseri att ständigt köpa nytt. Har en del kläder att skänka till second hand och vissa ska säljas eller ges bort. Känns bra. Nåväl. Efter en hektisk vecka är det skönt att kunna börja andas ut.
 
En lunch inne i stan. Folk traskar förbi i alla former. Snabba pigga ungdomar som saktfärdiga lugna gamlingar. Sitter och funderar på hur jag kommer bli när och om man blir gammal. Känner mig som en pensionär redan haha! Förmodligen en catlady som älskar vem vet mest, fika och umgås med vänner. Det löser sig nog. Har ju tid på mig att fundera.
 
Ett styrkepass hemma fick det bli då sommarträningen på judoklubben ikväll inte blev av. Jag som tänkt haka på i år. Det kommer säkert fler tillfällen framöver. Alla runt omkring sitter troget och tittar på matchen Sverige - Irland. Aldrig intresserat mig för fotboll. Visst Zlatan är mums att titta på men inte värd en hel match. Det finns Google för sånt.
 
Hoppas ni får en underbar sommarkväll!