TisdagsKaffe & AlmedalsKänsla

Smaken av en varm kopp kaffe under mysfilten. Datorn på magen och Almedalens diskussioner och ljuder från tvn. Min känsla av Almedalen är en frisk fläkt inom svensk politik där alla typer av tankar, diskussioner och frustrationer kommer upp till ytan. Almedalen tar upp mycket av det som är aktuellt och som många av oss faktiskt går och tänker på dagligen. En dräglig vardag, arbetsmöjligheter och ett samhälle som vi vill vara stolta över. 
 
Som de nämer är politik i Sverige och världen så mycket större idag än tidigare. Trots att de stormar omkring oss så ska vi arbeta lugnt, metodiskt och tillsammans. Ingen terrororganisation eller andra ska få möjligheten att rucka på vår trygghet. Sverige i FN och EU är jag för. England gjorde inget bra beslut att träda ur EU. Men de får stå för dom.
 
För att inte glömma lite judo så är faktiskt Svensk Judo på plats i Almedalen. Riktigt roligt att Almedalsbesökarna får möjlighet att testa på lite judo. Inte minst politiker skulle behöva träna detta för att få ut lite frustration när de stångas dagligen i riksdagen. Ett framtida JudoParti? Härliga tanke! Nåväl. Nu får det bli att laga lite spaghetti och köttfärssås. Senare blir det ett Pilatespass. Glad Tisdag!
 
Almedalen - Judo - Tisdag - Uddevalla