RegnRusk & Egen Tid

Regnet verkar falla på autopilot denna söndag. A fick rycka in på jobbet och kommer inte förrän imorgon. Det lämnar mig till lite egen tid. Eller ja helt själv är jag ju inte förstås. Har sedan två veckor tillbaka haft en omplaceringskatt hemma. En sockersöt underbar tvååring som vi för tillfället döpt till Daisy-Lou. Chanserna är goda att hon blir kvar hos oss då hon är både skötsam och har bondat bra med oss redan.
 
Just nu ligger hon och sover gott. Själv sitter jag mest och gäspar efter maten. Diskberget avverkat åtminstone. Riktigt grådassigt väder. Lite peppig musik piggar upp. Magen är grinig på mig. Kanske lite för mycket chili.. Nåväl. Surfar lite judo. Funderar på en dusch. Lite sånna där klassiska "borde" tankar på en seg söndag som denna. 
 
Slänger en tanke på Dallas. Reagerade på att den som sköt poliserna dödades med en robot. Lät väldigt skumt för mig. Kan inte halva Dallas poliskår skadeskjuta honom? Har de inte en specialstyrka för sådant? Bara en tanke. Och tydligen har inte bara jag tänkt den tanken. Många kritiker i USA har ifrågasatt valet av bekämpning.
 
Nyheterna följs av en tjurfäktare som stångats till döds. Vet inte riktigt hur jag ska känna. Är starkt emot detta djurplågeri som det faktiskt är. Du betalar för att se någon finta och sticka spjut i ett oskyldigt djur? Hur kan man bevittna detta utan att tänka efter? Oavsett om det är tradition eller vad man vill kalla det. Därav är jag splittrad. Trots att ett liv har släckts.
 
Nåväl. Får ta mig en dusch. Godkväll!