Nattblogg 26 - Brevet Till David

Ikväll har jag ätit och druckit gott. Broderns egengjorda Chili Con Carne. En aning stark men den funkade. Solnedgången gästade vår bror/syster-middag på altanen. Spotify ljuder i bakgrunden. Rocklegendernas episka klang ger en bekant stämning. En stämning jag känner igen. Att få umgås med bror själv är få förunnat. Visst på judon har vi ju alltid varit sida vid sida men ni förstår. Att bara få sitta ner och äta middag med min enda bror som jag vandrat tillsammans med genom livet. Att få prata i lugn och ro om det som faller sig in. Ovärderligt.
 
Ikväll har jag även kiknat av skratt. Ni vet sådär så man bara väser till slut i rösten. Min hals just nu är helt kokkos. Vad var det roliga då? Jo jag satt nämligen och rotade i en gammal låda med saker från låg och mellanstadiet. Berättelseskrivböcker man sparat. Vilken humor! Felstavningar. Exempel på namn man vet vem det är. Utflykter. Sagor och Fantasi. Samtidigt som jag blir totalt hes och bror likaså så blir jag lycklig inombords. Bror som förmodligen känner mig bättre än vad jag kanske själv gör. Att han varit med från livets start och också varit med i alla minnen genom åren. Genom judon, familjen, pojkvänner, flickvänner, heartbreaks, läkarbesök, fester, resor. Var någonting lite extra jobbigt så gick vi igenom det tillsammans. För varandras skull. Varit varandras stöttepelare i både hårda och goda tider.
 
Jag är otroligt tacksam för att jag fått haft denna nära kontakt med David. Och ännu mer när jag ser och hör om andras situationer. Där de knappt pratar med varandra eller aldrig umgåtts. Att inte få uppleva det hade fattats mig. Det hade jag aldrig velat vara utan. En stor del av mitt hjärta tillägnas min bror. Du är min brorsa, min förebild, min bästa vän och vapendragare. Lika mycket som vi bråkade genom åren lika mycket roligt hade vi. Hoppas på fler stunder som dessa. Tack för åren hittils! Kram!        //Syrran