DecemberKyla & Judo Update

Kvällens utetemperatur dyker duktigt under nollan. I kontrasten till värmen i lägenheten doftar det just nu av banankaka som gräddas i ugnen. Bilen fick sig i tisdags tre stycken nya bromskivor med kloss samt en tvätt. Bettan blev väldigt tjusig när hon fick av sig allt vintersmuts. Lite ärenden på dagen plus att hämta ut två paket. En julklapp till Alen och en till mig. Alens klapp i form av en fin klassisk japansk tavla med en svart ram pryder nu väggen ovanför hans skrivbord. Medan min blev en internetradio med träskal utanpå. Fungerar kanon i köket. De senaste dagarna har jag haft MusikHjälpen på P3 på ständigt hela dagarna.
 
 
Förutom lyssnandet kunde jag inte låta bli att öppna en egen digital bössa som jag döpte till JudoHjärta och lade ut i min judogrupp på facebook. Än sålänge ligger det 875 kr i den, härligt! Förutom diskande, slängt skräp och lite bakande har jag inte överdrivet mycket energi till övers idag. Alen jobbar dygn så det blir egentid med Ebba. Som för tillfället tycker att garderoben är mycket trevligare än mitt sällskap. Den katten har verkligen blivit en donna sedan vi tog an henne. Verkligen allt är på hennes villkor. Men det är såklart så en katt ska vara. Ebba gillar att följa med på toaletten, komma och hälsa när man kommer hem och sprätta runt och leka. Fönstertitta och mysa. Får se hur hon beter sig nästa helg. Då blir det en tur upp till mor och far under jul. Då är hon nog inte lika tuff.
 
 
Judouppdaterande även inför denna kommande decemberhelg har det blivit
 

Sverige
Tors: Terminsavslutning, Frövi Jk
Fre-Lör: Julläger Barn/Ungdom + gradering, JC Sundsvall
Fre-Lör: Julläger små Kidz, IK Södra Sthlm
Lör: Miniläger 5-8 år, JC Sundsvall
Lör: Avslutning Julfest Gradering, Södertälje Jk
Lör-Sön: Julläger stora Kidz, IK Södra Sthlm 
Måndag: Julavslutning, Kallinge JC
Sön: Avslutning Jk Aktiv U15, Ninja Center GBG
Sön: Prova På för synskadade m Nicolina, Frölunda Jk

Utomlands
Fre-Mån: C2 International Judo Camp, England
Lör: Top Judo Tournament Haarlemmermeer, Holland (6 sv.tävl Åkerberga Jk)
Lör: European Club Championships-GoldenLeague, Ryssland
Lör: European Club Championships, Serbien
Lör: Alūksne internationella jul turnering U8-U18, Lettland
Lör: Fyns Nisse Cup, Danmark

 
Mycket julavslutning, klubbmästerskap, gradering och julfester i fokus. Landslaget gör sina sista krafttag innan lite välförtjänt julvila. Tyvärr ingen tävling man kan följa live via datorn denna helg. Men vi ska ändå dra iväg till Jul på Liseberg under lördagen. Spännande! Undra om det är mycket folk sista helgen före jul..*höhö* Nåväl. Man kanske skulle bädda ner sig i soffan och titta några avsnitt på Ally McBeal. Ja jag gillar 90 talet. God Kväll!