International StreetMarket

Ny dag och nya tag. Träningsvärk från gårdagen gör sig påmind. Kom ikapp i min träningsbok vad jag gjort det senaste månaderna. När man lägger ihop månad för månad så blir det mer än vad man tror. Detta kan jag varmt rekommedera till alla. Heja Rehab-Me! Nåväl. Vi drog ner mot stadens torg. I dessa dagar är det matfestival. Nämligen International Streetmarket. Första gången jag kikar in på detta. Trodde inte det skulle vara så populärt! Verkligen smockat med folk! American BBQ, Waffles, Pancakes, Ost, Fudge, Oliver, marmelader, Fish and chips, Italian, Soap, You name it! Härligt med nya dofter, inspiration och smaker. Fanns en hel del smakprov längs med varje ställe. 
 
De första vi provade blev holländska mini-panncakes med chokladtopping. Följt av lite marmelad och ostprover. Sedan dags för en lunchbit. Alen tog en klassisk beefburger från Australienska köket. Själv flikade jag in hos Italienaren och tog en varm wrap med parmaskinka, grönsaker, mozarella & ruccola. Vilka underbara smaker! En riktig fullpoängare! Vi tog med oss en kycklinggryta hem till middag senare med vitlökspotatis. Hoppas den smakar skapligt. Lite kaffebröd fick också följa med hem. Tyska salamikorvar och olivtvål blev det också.
 
Såg och träffade en del folk man kände igen inne i stan. Vissa som man inte sett på länge och andra som man helst vill undvika haha! Visst är det underbart med människor. Dock är jag inte så mycket för stora folksamlingar. Men men. Man får ju passa på när det är sådant här på besök.
 
Väl hemma väntade Daisy på oss med sitt löpargnäll. Slängde mig på soffan i morgonrocken, hamnade såklart framför datorn. Regnet väller ner utanför fönstret. Känner mig onödigt mätt efter vår matpromenad. Gäsp. Blir nog lugna puckar resten av dagen. God Kväll på Er!
 
 
http://internationalstreetmarket.se/