Utflykt & LördagsLoppis

Helgen Är Här! Trött men taggad på dagen. Fick med mig Alen på Loppisvandring borta i stan. Han var väl inte överdrivet exalterad men följde ändå med. Gjorde några loppisfynd. En stor fin tekopp från indiska, örhängen i form av ugglor, två colaglas som jag har fler utav och en liten keramikhäst. Det är nostalgiskt att gå och titta på både gamla och nya saker. Gamla telefoner varvas med kläder och prydnadssaker. Såg till och med en bröllopsklänning haha! Galet. Men man kan ju skänka allt så. Tog en sväng sedan till Åhléns. Sugen på att hitta ett läppstift som passar. Aldrig tidigare köpt detta. Hittade till slut en wild rosefärg som passade med hjälp av Alen. Skönt att kunna bolla olika saker med honom. Så man inte ser ut som en galning haha!

En sväng sedan in på claes ohlsson. Osthyvel, glödlampa och dörrhängare fick det bli. Köpt rätt förnuftiga saker. Förutom glas och kopp då jag egentligen har köpstopp på detta. Baraa nåååågra till..Nåväl. Lunch på McDonalds sedan bar det av hemåt. Rätt mysig utflykt trots regnet och rätt så mycket folk som var ute på stan. Hemma i god tid till dagens livefinaler på Grand Prix i Turkiet. Mia var bland annat i bronsfinal. Dock föll hon på en yoko men gick hela matchen ut. Bästa placeringar för landslaget idag blev Mias 5:e plats och Robins 7:e plats. Ser fram emot morgondagens matcher och finaler. Då tävlar våra 90 kg landslagskillar Marcus Nyman och Joakim Dvärby. Stort Lycka Till!

Blev en 2:a plats för klubbkompisen Pernilla uppe i Oxelösund! Stort Grattis! GO FJK Kärlek! Efteråt blev det mys med råttorna Zelda & Sally. Diskande, middag och lite städande. Friserat blommor och växter. Slängt skräp och annat. Smådonande helt enkelt. Alen håller på med nakenyoga. Lördagsunderhållning på hög nivå! Hade tänkt att styrketräna ikväll men all ork och lust bara rann ur mig. Så vi satte oss och mumsade i oss lite popcorn istället. Sjunka ner i morgonrocken i soffan. Underbart. Att få skratta tillsammans med Alen och vår dåliga humor. Den är så låg så man hade skämts om man varit ute bland folk. Barnslig och underbar dock. Nu får det nog snart bli natten här. Godnatt!

Loppisfynd och övriga inköp! 

 Zelda på utforskarhumör
 
Nya Popcornmuggen