Tuesday Conversation

Dagen började relativt tidigt för mig. Vaknade av någon anledning kl.05:30 på morgonen. Kommer ihåg att jag drömde jag var på träningsläger och helt plötsligt stod jag och pratade med Anja Pärsson innan hon skulle ge sig ut i backen. Sen blev det helt plötsligt bråttom med tåg och flyg och allting krånglade. Och de trodde jag hade ett falskt pass och jag vet inte vad. Men kom hem till slut och sedan vaknade jag. Nödvändig dröm.
 
Upp och göra lite gröt till frukost. Tog en stund innan jag vaknade till. Lite judouppdaterande. Sortera lite på klubbdatorn. Nu är klubbdatorn genomkörd och hela 6GB i cookies och annat avlägsnades. Det gjorde den mycket gott kan jag säga. En kopp kaffe senare. Massera far. Sedan skämma bort mor lite. Fotbad, målande av naglar, salva och fotmassage. Efter det blev det mycket gosande med Skrållisen. Så himla go! Hon tycker mamii är bästa sovplatsen. Älskade Katt. 
 
Senare under dagen hade jag rätt mycket problem med yrsel och skakningar. Kan bero på kaffet eller så var kroppen inte riktigt hundra idag. Men efter middagen med broccolisoppa så tänkte jag ändå vara med på cirkelträningen. Tänkte att i värsta fall kan jag ju bara vila om det blir för jobbigt med snurrigheten. Men passet gick toppen! Körde i mitt tempo och körde ibland utan vikter osv. Har så himla lätt för att sträcka mig och det gör fruktansvärt ont i flera dagar efteråt. Så full kapacitet är ingen bra idé. Pernilla visade alla stationer innan vi startade. Tydligt och bra! Vi var väl ca 15 stycken på cirekträningen. Kul!
 
Efter träningen passade jag på att dammsuga mattan. Vi har ju så många aktiviteter nuförtiden = mer smuts. Så nu är mattan ren och fin för barnen imorgon. Väl hem och stoppa i sig lite varm nyponsoppa med glass. Mumma! Så här sitter jag nu. Trött och seg men med en god känsla i kroppen. Hoppas inte vara allt för stel imorgon. Men det ska nog fixa sig. Man är ju inte mer än människa. Godkväll!
 
 
#Skrållan - Cirkelträning