Sunny Mondays

Vaknar upp denna måndag uppe i vackra Dalsland. Solen skiner och plusgraderna har stigit rejält. En frukost i solen med en stor kopp kaffe unnar vi oss. Njuter av solen en bra stund. Vi drog sedan ut till garaget. Dags att byta till sommarsulor på bilen. Check! Efter det packa ihop och dra oss ner mot stan.
 
Sedan börjar flängandet. Åka och skänka fyra kassar med kläder till Second Hand. Sedan till apoteket där jag märker att jag glömt min plånbok. Kör upp Alen till hans lägenhet så vi senare kan byta bil hemma hos mig. Hem och hämta grejer och mat då vi ska "bo" hos Alen denna veckan. Brummar iväg genom stan och inom apoteket. Sedan hem, lämna av allt. Upp sedan och byta bil uppe hos hans far då vi ska ha saaben till Strömstad Spa på onsdag. Ner igen till stan och Lidl för att handla. Hem till mig igen då vi glömt en del saker. Efter det fick vi äntligen landa uppe på Tallvägen!
 
Tar en välförtjänt fika innan vi ger oss på middagen. Så nu ska jag inte röra mig ur fläcken mer idag! En välförtjänt dusch förstås. Hoppas morgondagen blir mindre hektiskt. Men eftersom vi gjort väldigt mycket klart redan idag så ser veckan lovande ut. Vi ska ju unna oss med att åka till Strömstad Spa och Hotell på onsdag. Ska bli härligt! Hoppas ni haft en bra måndag!