Make Peace Monday

Ny Vecka Nya Tag! Det är i alla fall vad jag försöker inbilla mig. Energin är på noll just nu i min kropp. Försöker lura tröttheten med att sminka mig, sätta på mig det nya läppstiftet och fina kläder. Hjälper i alla fall en stund. Och förstås blir Alen positivt överraskad när han kommer hem. Ger mig komplimanger och många pussar. Känns bra. Dammsugat och fixat lite även om det inte ens syns något större. Myser med råttorna och sänder en mysig hälsningsvideo till Matilda. Kan tänka mig hon blir varm i mammahjärtat. Hittils har de varit snälla även om de småbråkar ibland om de stora nötterna.
 
Hade köpt en bok till Alens lillasyster när vi ändå var förbi loppisen i lördags. En Nalle Puh bok. Finns mycket fint där både till barn, vuxna och gamla. Bjöd hit Alens Mor och hans lillasyster på fika i eftermiddags. Fick hälsa på Zelda som var väldigt uppskattad. Hon var sig själv som vanligt. Charmig och Adorable. Nu tittar hon på mig över soffkanten. Kollar läget. Sally ligger i hängmattan och mumsar på en stor nöt.
 
Fick bli en kvällspromenad senare in till stan. Förbi McDonalds och mumsa på en päronmilkshake. Inte många ute i stan denna måndag. Tomt på både restauranger och gator. På donken fanns det några tappra själar i alla fall. Efter en stunds paus drog vi oss sedan hemåt. Rätt kyligt ute men med varma kläder på så är det inte lika farligt. Och Alens sällskap gör det mesta genomförbart.
 
Nåväl. Hade planerat upp denna dagen men inget blev det något av. Ingen ork och ingen lust. Dagarna svänger väldigt just nu. Är väl stressen i kroppen som doktorn berättade om. Ibland märker man inte av den och ibland drar den ner kroppen totalt. Får hoppas på en bättre dag imorgon. För då ska jag tvätta. Hoppas ni haft en någorlunda bra måndag. Peace!