Lyxig Verklighetsflykt

I dagarna två har jag och Alen lyxat till det ordenligt. Det blev en roadtrip upp till Strömstad Spa och Hotell. En natt inklusive fri tillgång till dera spa. Vi blev positivt överraskade av hur lyxigt det faktiskt var på denna plats. Tre bubbelpooler varav en på balkong utomhus. Fem olika bastu varav en i finsk stil. Fotbad, simbassänger, fyrtiogradiga bad, tillgång till snö(!) och massa roliga duschar. Även en stor platå en våning upp för relaxing. Eftersom vi bokat onsdag-torsdag mitt i veckan så hade vi smidigt nog hela Spaavdelningen för oss själva!
 
Efter vi badat under dagen så gjorde vi oss iordning för att dra in till stan. Alldeles för dyr meny på hotellet. Åkte istället till en närliggande galleria som hade middag till oss med en amerikansk touch. Vid namn Food Court. Alen tog såklart ribs medan jag beställde en ceasarburgarmeny med anguskött. Det var lätt den godaste burgare jag ätit i hela mitt liv! Att rekommendera!
 
Blev lite shopping för att sedan ta en chailatte på expresso house. Vi rullade i princip ur gallerian efter allt gott. Vid sextiden var vi tillbaka. Dags att dra oss återigen till spaavdelningen. Och bara ha det gott. Att få skratta och umgås. Helt ostört dessutom. Runt niotiden på kvällen drar vi oss upp mot rummet. Bara bädda ner sig och ha det gott. Käka godis och kolla på tv. Renbäddad hotellsäng är underskattat helt klart. Däckade så småningom av utmatthet och lyckorus från dagen.
 
Morgonen gryr och dags att kliva upp. Runt åttatiden. Packat ihop det mesta dagen före. Drar oss ner till den efterlängtade hotellfrukosten. Frallor med massa goda pålägg, bacon, youghurt och proviva. Följt av kaffe och croissant. Sitter mest och myser med kaffekoppen medan trötta norrmän på konferens stressar sig iväg till morgonmöte. Bara andas och njuta av morgonstunden.
 
Sedan upp och hämta väskorna, ut till bilen med detta och sedan in till spaavdelningen igen. Inte utcheckning förrän elva så vi passade på att njuta lite till. Även denna gång ensamma. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Dags sedan att checka ut. Efter detta drog vi inom tanums shoppingcenter. Hittade en fin jacka och skor båda för halva priset. Hemåt Uddevalla och inom citygross för matinköp. 
 
Resterande delen av dagen har jag bara packat upp, judouppdaterat och styrketränat denna torsdag. Så otroligt tillfreds med vår roadtrip som jag kommer leva på länge. Det kommer definitivt bli fler gånger. Godkväll!
 
 
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

ser underbart ut

Svar: Tack! Det var det verkligen! Att rekommendera :)
Ellie

Veronica Wallgren

Åh vad härligt. Det är verkligen underbart där, var där för två år sen :)

Svar: Vad kul! Första gången vi är där! blir definitivt fler rundor :)
Ellie

Sarah

Kul me en roadtrip :)

Svar: Verkligen! Välbehövlig och inte så överdrivet dyrt heller :)
Ellie

classica.blogg.se

så mysigt, hoppas ni hade det riktigt härligt.

Svar: Tack! Ja det hade vi verkligen. Vi längtar redan tillbaka ^^ fin blogg du har förresten! :)
Ellie