Good Morning!

Det hör inte till vanligheterna att jag är så här pigg 08:00 på morgonen. Och känner inte av någon större värk alls. Solen skiner in genom fönstret. Trots försök kunde jag inte somna om. Det är väl kanske en av vårens både bra och dåliga sidor. Har en lugn dag framför mig. Inga större planer. Under gårdagen tog jag en sväng hemåt, hämtat lite grejer, till apoteket och sen tillbaka. Lagat middag och sedan till Pilates senare på kvällen. Blev riktigt trött. Ett bra pass med härliga tjejer.
 
Hör på ett halvt öra att en prins är född med Sophia och prins Carl-Philip uppe i Stockholm. Stort Grattis! Kontrasten kommer sedan borta i Sydamerika. Ecuadors jordbävningsdrabbade fortsätter att växa. Över 1700 människor som mist livet. Olika världar och kontraster är tydliga. Mediadrev mot politikerna denna vecka orkar jag inte lägga min energi på. 
 
Tänker fortfarande på vilka underbara dagar jag hade förra veckan. Hur ofta får man en vecka med Pilates, Strömstad Spa med massa bad och god mat. Styrketräning. Ett besök på härliga Judo5. Och massa promenader. Och såklart judouppdaterande. Superhärligt! 
 
Nåväl. Dags för en kopp kaffe! Hoppas ni mår fint och får en underbar onsdag!
 
#Uddevalla - Känslor - Njuta - Nyhetsreflektering - tankar