FredagsSol & Babysitting

Soliga Fredag! Frukost på sängen för att vakna till. Vaken tidigt men somnade om. Värker i hela ryggen sedan igår. Tror jag tog i lite för mycket med allt donande, sorterande och städande. Men men. På med kläder och iväg för att handla lunch. Thaimat funkar alltid, efter det en tripp till affären. Mycket folk i stan. Folk som cyklar kan fortfarande inte reglerna som gäller vid övergångställen. Människor strömmar in och ut genom Systembolaget. Många ute och promenerar genom stan trots rusningstiden en fredag som denna. 
 
Efter maten kom Matilda förbi för att lämna sina råttor jag ska passa i ett par dagar. Goa råttorna Zelda och Sally. Har redan haft dem ute i vardagsrummet och de utforskar ALLT. Skönt med lite omväxling. Spralliga råttor som springer runt. Fick mig en "Hej på Dig" puss mitt i allt utforskande. För er som aldrig träffat råttor så tycker jag ni ska göra det. De har personlighet, kärlek och mycket bus för sig. 
 
Nåväl. Vi tog oss en kvällspromenad genom stan. Inte så lång då kylan bredde ut sig när solen försvann. Men alltid något. Blev sugen på att kika in på loppisen imorgon. Får se om jag kommer upp till att börja med haha! Öppnar kl.10:00 har jag för mig. Alltid kan man hitta något gulligt. Efter det är tanken att vi ska träna då Alens klubb ligger i närheten.
 
Just nu ligger jag i soffan med morgonrocken på, bloggar och tittar på medan Alen yogar på vardagsrumsmattan. Ryggen värker fortfarande. Råttorna knastrar på både frön och nötter och bryr sig inte så särskilt mycket om vad vi gör. Skönt att de redan kan slappna av inne i sin bur. 
 
I helgen är det en hel del tävlingar och annat på gång. Både inom Sverige och utomlands. Tycker det är trevligt att se en överblick på allt som händer inimellan!
 

Sverige
Fre: Distriktsträning Kata Ik Södra, Sthlm 
Fre-Lör: Judokul i Påsk Ik Södra, Sthlm 
Lör: Swedish Judo Open Masters, Oxelösund 
Lör: Sörmlandsträffen, Oxelösund
Lör: Regelkurs, Staffanstorp
Lör-Sön: Umeå Fight Camp: Judo. Go kyo - Teknikläger, Umeå
Sön: Årsmöte & Judoträning För Alla, Sthlms Jk 
Sön: Kataträning, Linköpings Jk

Utomlands
Fre-Lör: Cadets PJC Cup, Dominikanska Rebubliken
Fre-Sön: Grand Prix, Turkiet (svenska tävlande)
Lör: EJU kata turnering, Frankrike
Lör-Sön: European Judo Cup, Kroatien (svenska tävlande)
Lör-Sön: Junior European Judo Cup, Grekland 
Lör-Sön: Cadet European Judo Cup, Ryssland
Lör-Sön: Improve your Club Seminar, Italien 
Lör-Sön: Hungarian Open Masters Judo Championship Men & Women, Ungern (svenska tävlande)

Efterkommande Läger:
Mån-Ons: EJU Cadet Training Camp, Ryssland
Mån-Tors: EJU Junior Training Camp, Grekland
Mån-Lör: EJU OTC "Going for Gold", Ungern

Även mina klubbkamrater är upp i Oxelösund och ska tävla på lördag. Håller tummarna för Färgelanda Judoklubb! Hoppas det går bra för alla också vilken aktivitet de än är på denna helg. Följer med spänning! Godkväll!