VänskapsBand & JudoGala 2016

Goda Lördag! Med frukost på sängen och en cappuccino i handen tog jag mig an den här dagen. Gör mig i ordning och väntar på att Matilda ska vakna. Ja du läste rätt. Vi ska ses denna lördag och bara ha det gött. Efter jag slängt i mig lite lunch så hör hon av sig. Innan jag åker bestämmer jag mig för att vara lite spontan. Skriver ner ett vänskapsbrev. I snart 7 år har vi varit vänner. Det måste firas! Efter jag skrivit ner detta så tar jag mig ut i bilen och brummar iväg mot ICA. Klart min fruga ska ha rosor! Och så blir det. Åker sedan uppåt och parkerar bilen.
 
Knackar på och överraskar Matilda med blommor och brevet. Hon blir jätterörd och glad. Vi dricker sedan kaffe med en jättegod kladdkakedessert med jordnötssmör och glass till. Råttorna springer fritt och det dröjer inte länge tills jag får mig en puss. Så söta och charmiga djur det där. Sedan pladdrar vi om allt mellan himmel och jord. Om minnen och verkligen allt som faller oss in. Alltid lika mysigt att umgås med vännen min. Bästa! 
 
Kvällen börjar närma sig och jag börjar dra mig hemåt med bilen. Lite regn följer mig genom stan. Bilisterna runt omkring kör som galningar. Men jag har inte bråttom. Kommer hem och börjar kolla ikapp judouppdateringarna. Idag är det en speciell dag. Nämligen Årets JudoGala 2016 i Göteborg. Mina klubbkamrater är på plats. Härligt att se Färgelanda Judo vara representerade! Måste boka in detta event nästa år. Priser som delats ut för år 2015 prestationer är:
 
Årets Judoklubb - Wemmenhögs Budoförening
Årets Ledare - Bengt Alm Ik Södra, Special Needs
Årets Prestation - Daniel Anglén Special Needs
Årets Funktionär - Sofie Damberg plus uppmärksammande Första Kvinnliga Elitdomaren i Sverige
Årets Guldbälte - Joakim Dvärby SPIF (Landslaget)
Årets gulbälte - Mia Hermansson SPIF (Landslaget)
Högsta Förtjänstmedalj - Katrin Ivarsson Vilhelmina Jk
 
Svensk Judo Är Fantastisk! Och Stort Tack till Nektarios Ntoulakis som höll mig uppdaterad med både bilder, information och videoklipp under hela kvällen! Du är en Klippa! 
 
Nåväl. Under tiden jag följer Judogalan 2016 så tar jag mig ett styrketräningspass. Gick riktigt trögt idag men jag kämpade mig igenom. Skönt när man blir färdig. Efter det så lagade jag lite enkel middag för två. Pyttipanna med stekt ägg fick det bli. Slappnar sedan av och mellan varven tar jag mig en kik på Melodifestivalen och Andra Chansen. Följt av lite massage från Alen. Dagen har rullat på bra trots trötthet. Imorgon är en annan dag. Då bär det av upp mot Dalsland och nya äventyr! Godnatt!
 
Min Lördag!