Nattblogg 22 - Trump The Buffoon

Denna Donald Trump. Varje gång jag ser han dyka upp på tvn så blir jag irriterad. Om inte snarare förbannad. Häromdagen såg jag dokumentären om hans liv fram tills nu. En arrogant mobbare, översittare med en förmögenhet han ärvt från sin far. Gått från rik till superrik. Byggde skyskrapor och kasinos med hjälp av lågavlönade polska arbetare. Om de ens fick betalt över huvudtaget. Konkurser slapp han undan och det arbetande fick ta smällen.
 
Kampanjen han för genom USA:s delstater just nu är ett skämt! Finns inget i denne man som kvalificerar honom som president. Eller politiker över huvudtaget. Och de som stöder honom är de som han aldrig har brytt sig om i arbetslivet utan bara kört över för egen vinning. Klyftorna växer mer och mer. Förstår inte hur dessa sympatisörer resonerar. Vad kan han göra för gott? Mer än att förstöra det som faktiskt är positivt i landet? Frambringa ännu mer hat? Sabotera alla samarbeten, fredsförhandlingar och förhållanden till andra länder. Förstöra miljön för att tjäna pengar till varje pris? För att inte tala om ifall han skulle ha tillgång till den röda knappen. Nej det finns för mycket ont i denna man som inte ska behöva drabba världen.
 
Jag hade aldrig röstat på en person som Donald trump. Visst att man kanske inte har stor erfarenhet som politiker men av arbetslivet så kan det gå. Men Donald har ingen erfarenhet av verkligheten. Att kämpa för sin inkomst eller hur det känns att leva på botten i samhället. Ingen empati, förståelse eller respekt för någon levande varelse. Eller kvinnor för den delen. Med sin roll kommer han bara göra sig själv rikare, göra alla politiker förbannade och bete sig som ett barn. Diskussioner är ju helt uteslutet. Kan någon debattera på ett seriöst sätt med honom? Hoppas innerligt att USA:s medborgare använder sin rätt att rösta EMOT denna man i slutändan. Annars kan landet lika gärna kasta in handduken. Och andra länder med för den delen. För vem skulle vilja leva i den världen där Trump härjar som president? Inte jag i alla fall.
 
En av många idiotiska uttalanden av Trump
Och här är den bistra sanningen om hans väljare