Mina Två Favoritställen

Föregående vecka har verkligen gått som tåget. Spenderade måndagen på judoklubben. Satt och grovplanerade inför Super Kidz 2016. Under tisdagen hölls Färgelanda Judoklubbs årsmöte där jag och Tony satt i valberedningen. Följt av det jag nämt i tidigare inlägg om våra förtjänsttecken-utdelning såklart. En härlig kväll med mycket skratt och gemenskap. Under onsdagen åkte jag och bror för att besöka farfar på sjukhuset. Han var rätt trött men ändå pratsam. På bättringsvägen verkade det som i alla fall. Får hålla tummarna. Onsdagen fylldes sedan av allt möjligt pyssel för att sedan besöka klubben igen. Gjort klart judopass, inventerat och skrivit upp en kommande beställning av material.
 
Torsdagens höjdpunkt blev att gå på premiären av KettelBells-träningen på klubben som hölls av Inger och Becca. En svärm av nyfikna folk kom och ville testa på! Hela 20 stycken. Passet var rätt tufft men jag gjorde utefter min egen förmåga och vissa övningar körde jag helt utan vikt. Det var jobbigt nog. Både bror och mor deltog också. Även Challe en gammal fjk kompis kom förbi. En positiv upplevelse jag kan rekommendera.
 
När fredagen närmade sig så åkte jag och bror neråt stan. Plockade upp lite käk till alla tre och drog hem till Alen. Telefonmöte med lägerplanering fick jag klämma in. Sedan tog jag och Alen en kvällspromenad, handlade och donade lite hemma. Under lördagen lagade vi mat och tränade styrketräning. Efter det kom Alens Mor och lillasyster på besök för att kolla med oss på MelloFinalen. Kan tycka att Frans inte var någon höjdare men han var tydligen populär. Fanns så många bra och unika låtar vi kunde tagit. Men men. Rösterna talar för sig själva. 
 
Söndagen blev det en en kaffefika med bror innan vi drog bort mot Munkedal för att delta i Distriktsjudoförbundets årsmöte. Trevligt att få träffa på alla igen och få diskutera vad vi tycker och vad vi vill framöver och vad vi behöver förbättra. Valdes återigen till vice ordförande vilket jag gladeligen vill fortsätta vara. Efter mötet handlades det mat och sedan hemåt igen. Rätt slut efter denna helg.
 
Veckan har verkligen gått i ett. Den har mest färgats av judo men också umgåtts mycket med min familj hemma i Dalsland. Att ta sig tiden, hjälpa till och underlätta för dem gör mig glad. Bromsa mamma i att hon måste inte göra allt på en gång och i 110 km i timmen. Min familj betyder oerhört mycket för mig. Att vi dessutom fick varsitt förtjänsttecken gör vår sammanhållning ännu tajtare. Vi kämpar på och gör det tillsammans. Genom Allt.
 
Nåväl. En ny vecka har startat. Var ute med A på torp för inköp av nya badkläder. Hittade en baddräkt till slut. Tanken är att vi ska besöka Vattenpalatset på onsdag. Resterande delen av dagen har varit klubbarbete, mailande, bloggande, uppdaterande och styrketräning. Även dammsugat och diskat upp diskberget hemma. Efter duschen väntade en god äggmacka Alen slängt ihop åt mig. Nu är morgonrocken på och dags att varva ner. Känns nu som jag börjar landa efter hela förra veckan och reflektera. Innan dess fanns det ingen tid. Alltid var det nått på gång. Lite så livet kan vara ibland. God Kväll!