Headache Tuesday

Vaknade krasslig och illamående. Trodde jag blivit bättre i helgen men icke. Försöker äta något men går inget vidare. Drar mig sedan iväg i läkaren. Gick fint och min läkare är lika underbar som vanligt. Hon har full koll på grejerna. Positiv och planerande. Fick även ta ett blodprov då det var ett tag sedan. Känns bra. Åkte med bror hem igen och tog en välförtjänt kopp kaffe. Riktigt kyligt ute och det sägs bli snö imorgon. Får se vad vädret bjuder på i slutändan.
 
Suttit i telefon med både TRE och Samsung angående min mobiltelefon för tredje gången. Min hotspot (internetdelning) har börjat krångla det senaste månaderna. Men till slut så var sista utvägen att säkerhetskopiera filerna till datorn, fabriksåterställa och sedan flytta tillbaka alla filer. Det tog sin lilla tid men i slutändan så var mitt internet tillbaka*peppar-peppar*. Finns inget mer irriterande än att sitta och hålla på med något på datorn och internet kommer och går. 
 
Kvällen tuffar på och jag tar mig ett samtal med frugan. Så mysigt! När man är krasslig är det skönt att få babbla av sig lite. Senare tittade jag på ännu ett avsnitt av Ung och Bortskämd. Alltid lika roligt att se bortskämda försöka arbeta. Ska logga ut för kvällen och hoppas jag är mer piggare och friskare imorgon. Godkväll!
 
Fotosession från 2014