FredagsRöj & KvällsPromenix

En pigg Fredag! Så härligt att ha lite mer energi. Trots att jag somnade om till 11. När jag vaknar så har Alen röjt som en tok och det ska slängas både kartonger och saker ska upp till vinden. Måste låtit en helt del men jag sover som en sten nu för tiden. Inte mycket kan väcka mig inte. Nåväl. I med lite frukost och få en kopp kaffe i kroppen så var jag också igång.
 
Efter slängt massa skräp körde vi bort till mig för en titt i brevlådan. Fick vattnat mina små orkidébäbisar. Har inte glömt bort er. Lite mer skräpslängande från min lägenhet och sedan hem igen. Sedan fick sig disken en omgång och spisen. Tänk att jag aldrig kan laga mat utan att spilla ut halva middagen på spisen. Men men. Man håller sig sysselsatt.
 
Dagen rullar på och jag judouppdaterar i gruppen. Från sportlovslägret i Borlänge, Martin Pacek och olika tips på övningar jag hittar. Artiklar och Fredagshälsning. Alltid lika kul att uppdatera gruppen. Att få sprida glädje för andra. Det gör jag gladeligen. Imorgon är det dags för både årsmöte och Judogala. Önskade jag kunde vara där. Men har lite annat att fokusera på just nu. Får planera lite bättre nästa år. Men jag ser att två av mina klubbkamrater ska deltaga. Lyckostar!
 
Medan jag låter fingrarna rulla flitigt över tangentbordet så tar jag mina klunkar av min välbehövda cappuccino. Mumma! Tar en titt på mina försäkringar och ser om det är något jag kan uppgradera för att spara pengar. Inser att bilförsäkringen redan är förnyad så den får jag stå ut med ett tag till. Dock borde jag kunna göra något åt elen. 
 
Mörkret lägger sig och  Alen föreslår att vi tar en längre promenad till affären och tillbaka. Gick lite trögt i början men när jag väl kom igång så gick det förvånadsvärt bra. Blev lite mer än 1,7 km promenad inklusive ICA och lite omvägar. Känns toppen! Brukar ha svårt för att gå längre sträckor för nackvärken men det var inget som var jobbigt denna gång. Blir definitivt fler promenader framöver.
 
Varvar ner kvällen med mycket skratt, lite fika och tvtittande på både postkodmiljonären och Fångarna På Fortet. Gåtan var lätt! "Vad är motsatsen till ros och är föda till miljarder invånare?" Rätt svar: Ris. Ibland är jag lite smart i alla fall. Tar en sista titt på aftonbladet men det är inget större som fångar mitt intresse. Avslutar denna fredagen med ett leende. Fredagsfeelingen är här för att stanna!