Nattblogg 23 - FågelTerapi & JudoFix

Ny vecka och nya tag! Måndagen gryr och jag har drömt livligt hela natten. På äventyr konstant! Hade tydligen Adrian Montin från Paradise Hotel efter mig men jag var inte intresserad såklart. Har ju min underbara Alen. Tar mig lite frukost och en kopp kaffe. Blåmesen gästar oss utanför och mumsar flitigt på solrosfrön i fågelhuset. Att titta på fåglar är ren terapi och något jag definitivt saknar nere i stan. Huvudvärk infinner sig dock även denna morgon. Kokar lite mer kaffe och sätter mig vid datorn. 
 
Skriver informationslappar för valberedningen imorgon till årsmötet. Förslag på valda personer, alla val och vilka punkter som berör oss. Så vi slipper se ut som frågetecken som förra året då den sammankallande inte gett oss andra någon information. Nåväl. Skriver ut detta plus Årsmötesprotokollet. Alltid skönt att vara förberedd. Gör mig sedan i ordning, käkar middag och plockar ihop lite grejer inför trippen till judoklubben.
 
När vi kommer fram behöver trappen skottas av. Sätter mig sedan och gör en grovplanering av Super Kidzlägret 2016. Datum satt 4-5 juni. Lika bra att börja spåna på redan nu om det blir lika många deltagare som förra året. Totalt 96 personer deltog under 2015. Förhoppningsvis kommer bördan att lättas på för mig när vi har en ny organisation och kommittéer i klubben.
 
Satte mig sedan på klubbdatorn och började sortera alla möjliga protokoll. Ändra så alla liknande protokoll får samma namnstruktur och sorterade in i olika mappar efter år. Bort med alla dubbletter som skräpade på skrivbordet. Det ska vara enkelt att hitta vad man söker nu. Kvällen går mot sitt slut och så även vuxenträningen. På hemvägen passar vi på att posta paketet jag packade igår. Paketet som ska resa ända upp till Judo Arvika. 
 
Väl hemma händer inte mycket mer än lite kvällsmat och lite klädprovning inför årsmötet imorgon. Varvar nu ner med lite Quizkampen och lite judouppdaterande förstås. Det kommer alltid med på ett hörn. God Kväll!