DalslandsTripp & PaketFix

Veckans slutstation. Söndagen. Tar en onödigt lång sovmorgon. Snön faller bekymmerslöst utanför fönstret. Slänger i mig lite frukost och försöker vakna till liv. Huvudvärken sätter in. Yay. Nåväl. Börjar packa ihop mina grejer då jag senare ska åka upp till Dalsland. Till Mor och Far. Och Judoklubben i början av veckan. I slutändan blev det en del grejer. Tjejer är experter på att packa med mottot "man vet aldrig...". Vi beställer en varsin kebabrulle till lunch. Onlinepizza kommer förvånadsvärt fort med leveransen. Myser en stund med Alen sen åker jag uppåt Dalsland med bror.
 
På vägen upp märker man snabbt att det är mer snö upp igenom. Vilket det alltid brukar vara när det gäller snö. Folk kör fort förbi oss som om det vore sommarväglag. Vi stannar vid Ödeborgsbron och väntar flitigt på att bilarna på andra sidan ska ta sig förbi. Just då sticker bilen bakom oss förbi och ställer sig framför oss? Fattar ingenting. Hände det där? Man slutar aldrig att förvånas över människor. Kommer hem och morbror med familj är och hälsar på. Både middag och kaffefika. Trevligt!
 
Efter lite städpyssel så var det dags att färga mitt hår. Utväxten är inte smickrande. Mor är snäll och färgar mitt hår. Vet faktiskt inte hur man klarar av att färga sitt eget hår utan problem. Nu återstår bara det slitna topparna. Men det sparar jag till en annan dag. Doften av nyfärgat hår är underbart! Efter det går jag på att packa ihop paketet med diplom & present som ska skickas iväg. Till Judo Arvika som vann omröstningen Årets Klubb 2015 i judogruppen. Check! 
 
Min mobiltelefon har plingat hela dagen med aviseringar, meddelanden och frågor. Fick ha den på ljudlös och ta itu med den när jag fick tid helt enkelt. Men nu är jag i fas igen med allt uppdaterande och meddelanden. Tänkte sätta mig med en del klubbarbete imorgon är det tänkt. Samt en tripp till judoklubben. Ser över judofronten och ser att Emil Mattsson har tagit ett brons på European Judo Cup för seniorer i Schweiz. Stort Grattis! Det var även svenska medaljörer på Baltic Sea Championships i Finland. Härligt att se! Nåväl. Nu får det vara bra för ikväll. Ses imorgon! GodKväll Alla Läsare!