Lördagsqoute & Familjemiddag

Cozy Saturday. Vaknade trött som en gnu. Trots en kopp varm energi-te vid sängen och sträckövningar. Rullar sedan ur sängen och känner mig inte mycket piggare. Frukost och försöka vakna till blir första uppgiften. En stund senare efter lite judogrupps-uppdateringar så var det dags att hoppa ur morgonrocken. Hitta något skapligt att ta på sig helt enkelt. Middag hos Alens pappa med familj stod på agendan. Väl där fick vi smaka på en jättegod rätt. Var som en köttrulle med kött på utsidan och i var det strimlad skinka med ost och lite annat. Med potatis, en god skysås och god sallad. Supergott! Blev sugen på att få prova och göra det hemma till middag någon dag. Man har ju samma teknik som vi brukar göra med baconbiffar. Nåväl. Efter en ljuvligt passande kopp kaffe och fika så drog vi oss hemåt.

Resterande delen av lördagen blir nog rätt lugn. Bäddat ner mig under värmefilten och med datorn i knät. Blir nog lite mer uppdaterande i judoväg då mycket aktiviteter ute i judosverige är igång. Året 2016 har precis börjat med full kraft. Riksrandori, Västgötaserien, Assisterande klubbtränarutbildning för att bara nämna några av evenemangen som pågår denna helg. Alltid lika trevligt att följa. Inga svenska tävlande vad jag vet utomlands denna gång.

Magen bråkar lite vilket jag tror beror från pizzan igår. Men det var det värt. Ibland får man unna sig trots magen inte alltid håller med. Får se om jag känner att jag har energi nog till ett styrkepass sen men jag är osäker. Vill inte köra över kroppen i onödan. Det har jag gjort tillräckligt många gånger. Huvudet vill alltid 200 % mer än kroppens förmåga. Varje dag är en balansgång. Gårdagens barnpassning med bärande och lekande kändes också av i både kropp och knopp. Jag är ju van med den tiden man har som tränare med barn. Max en timme eller två. Inte fyra eller fem i taget. Och inte barn i treårsåldern. Men men.

Gäsp. Kroppen är verkligen low idag. Kanske ska lyssna på den för en gångs skull. Tänk vilken skillnad det kan vara på dagarna. I torsdags hade jag överdriven energi. Och idag hade jag kanske som mest 40%. Inget nytt men det är verkligen upp och ner. Men jag är överlycklig över att jag får sova så sammanhängande varje natt. Var minst 2 månader sedan jag hade en sömnlös natt. Man får se allt positivt. Stora som små steg. Men sömnen och kosten har gjort underverk för mig. Blir upprörd varje gång när jag hör hur och vad andra äter. Jag åt också så en gång i tiden men det straffar bara din kropp i det långa loppet. Vill ni ha tips på bra mat eller andra tips gällande sömn så hjälper jag gärna till! Godkväll Goa Läsare!

 

Lördagsmorgon

 Lördagens Qoute
jeanette sandelin

JA tack på kost-tips!
Mitt barnbarn var i Stigen i går och provade på judo :) Han sa det var svårt och roligt.
Glad söndag önskar jag dig <3

Svar: Vad kul! Kan skicka pm.Nämen! Vad kul att höra! Hoppas han fortsätter och trivs med det judo erbjuder. Glad Söndag på din med Jeanettish! :)
Ellie