Fredagsfeeling & Babysitting

Fredag. Underbara Fredag. Sovmorgon medan regnet piskar fönstret utanför. Ovädret kommer oss inte nära i sängen. En kopp kaffe på sängen, mitt sträckprogram genomgås, sen är jag redo att kliva upp. Träningsvärken gör sig påmind då jag tränade både onsdag och torsdag. Nåväl. Får se om jag orkar mig på ett träningspass imorgon. Det märker vi helt enkelt. Idag blev det lite pyssel, pratat med frugan, matförberedanden, sen unnade vi oss en pizza till lunch. Den var nog den bästa jag ätit på länge. En färsk hawaiikebab med färsk deg och perfekt mild kebabsås.
 
Blir glad när jag får se av en slump i facebookinkorgen att jag hade en hel del peppande och berömmande meddelanden från judofolk som uppskattar det arbetet jag lägger ner i min judogrupp på facebook. Det värmer så härligt i hjärtat. Då vet man ju att det man gör är rätt och uppskattas helt enkelt. Bara att fortsätta i samma spår.
 
På agendan idag stod barnpassning på schemat. Ja ni hörde det rätt. Alens lillasyster runt treårsåldern ska ränna runt här i lägenheten på 30 kvadrat. Men det gick bra. Vi ritade, lekte kurragömma, såg på barnkanalen och åt vindruvor. Vi vispade även nyponsoppa ihop. Ett par timmar senare kommer Alens mor och hämtar henne. En glad liten tjej som inte vill gå hem utan att fortsätta leka är väl ett gott tecken.
 
Nåväl. Lugnet lägger sig och vi andas ut. Klart man vill hjälpa till och avlasta henne ibland så hon kan gå ut och äta middag eller få lite egentid. Så vad är några timmar i det stora hela trots ungens energi. Nåväl. Nu ska vi avnjuta en välförtjänt morotskaka och slappna av resterande delen av denna fredagen. Önskar er en god kväll!
 
Fredagen i Bilder 
 
Fredagselfie!
Nyponsoppa In The Making!
Övriga mysbilder