Sleepyhead Monday

Helt borta större delen av morgonen. Ibland är jag så slut så jag jag nästan vill spy. Vill fylla på med energi snart. Vill börja träna igen. Men väntar nog en vecka till för att vara säker. Nåväl. Vaknar av att grannkvinnan gormar på sin man. Blir fundersam men låter inte som något eskalerande bråk. Lugnar sig rätt fort dock. Har svårt för att komma på något som skulle göra mig lika galen som hon var. Förstår inte riktigt. Det mesta kan man ju diskutera som vuxna människor. Och är det något man ogillar så säger man det på ett bra sätt istället för att gå och sura och bygga på det. 
 
Dagen flyter på och jag ringer och väcker min vän. Att få prata med Matilda är bland det bästa jag vet. Samma sjuka humor och kunna sjunga alla möjliga konstiga låtar. Ja, vi är inte riktigt som alla andra. Det som är så härligt med oss. Sätter mig sedan samtidigt och fyller i bloggsummering för 2016. Lika bra att lägga in redan nu då jag har bloggat en hel del av detta året redan. 25 inlägg för Januari och 20 Inlägg för Februari. Trevligt! Sen är det härligt att få en tillbakablick på köpet. Tycker om min mysiga blogg som följer med mig genom livets alla stunder och ögonblick.
 
Satte mig och räknade ut februaris totala träning plus hur mycket jag gjort hittils i styrketräningen under 2016. Trots att jag förlorat mycket mer än 1 v i träningstid under februari är jag stolt ändå. Stolt att jag håller i träningen när jag är frisk. Ibland behöver immunförsvaret en omstart så man kan ta tag i livet med nya friska tag. Ser fram emot marsträningen och hålla tummarna för att jag får vara frisk under tiden. Äntligen hittat ett träningssätt som jag inte tröttnar på och som jag kan göra precis varsomhelst. Känns toppen!
 
Sveper en blick över Facebook och Judosverige. Relativt lugnt och inte jättemycket att dela vidare. En del träningar dock. Måndag och Onsdag är väl det i särklass vanligaste träningsdagarna trots att många andra klubbar har betydligt mer verksamhet än så. Men trevligt när man tänker nytt och utökar veckorna. Bara man klarar av trycket som tränare och fler som hjälper till så är möjligheterna oändliga. Saknar judoklubben. Känns redan längesen jag var där fast det egentligen bara var två veckor sedan. Men tiden går så otroligt sakta när man är sjuk. Nåväl. Tanken är väl att jag åker upp nästa vecka.
 
Tiden går fort när man har roligt. Nu ska jag avrunda denna kvällen. Till läkaren i morgon. Får hoppas det går smidigt. Kram på Er alla därute!
 
Dagens Outfit( ber om ursäkt för spegeln) 
Träningsresultat