Shopping & Mellohysteri

Veckan går fortare än jag hänger med. Redan söndag. Denna veckan har verkligen gått i sjuklingens tecken. Nåväl. Dags att tvätta kläder. Rätt mysig syssla för oss båda. Har på mig mina nya tights från stadium och linnet från Cubus. Konstigt nog passade dem ihop. Gårdagen spenderades på Torp. Under hela morgonen kände jag mig inte ett dugg på humör, hostade som en galning och var allmänt vissen. Åkte inom Burger King och käkade lunch. Över till ÖB och fick köpt lite duschkräm, mascara och lite annat nödvändigt. Sedan vidare till Rusta för en våg till Alen och själv köpte jag en bilskrapa och lite galgar. Inet fick sig en titt då Alen är en riktig datanörd. Tur de hade en skön stol att sitta på där inne. Eftersom jag hostat som en galning det senaste så blir jag lätt andfådd. Segt som satan.

Dagen vände sedan till det bättre och vi gick in på Torp. Började med Cubus, senare Stadium och sedan vidare mot Jack & Jones. För en gångs skull var jag sugen på nya kläder. Alen var världens bästa sällskap då han hjälpte mig kolla både storlekar och tyckte till vad han tyckte var snyggt. Då kan det ju inte bli annat än bra. Han fick hittat kläder både på Cubus och Jack & Jones. Sista stoppet där jag fastnade ett bra tag på var Vero Moda. Provade massor. Hittade en del fynd till slut. Skönt!

Efter en sväng på Ica Maxi så packade vi ihop och åkte in mot stan igen. Åkte förbi min lägenhet för och kolla posten och få med mig hyresräkningen. Sedan drog vi hem till A. Var en hel del att bära med sig haha! Men men. Inte ofta man handlar så får passa på helt enkelt. Resten av kvällen blev lugn och sansad. Spenderade kvällen framför tvn i sängen och Melodifestivalen. Bra låtar och blandade åldrar.

Men huvudnumret jag lär minnas mest. Där Gina och Sarah plus kör och min favoritsame Jon Henrik sjöng. På olika språk ljöd nationalsången för att sedan sjungas i stämmor. Så otroligt vackert och mäktigt! Och jag skiter fullständigt i att folk blir förbannade. Att det sägs vara en hädelse mot landet. Nu får ni ändå ta och ge er! Det är 2016! Vi är många olika nationaliteter som lever i vårt land och det ska vara så! Lär er att leva tillsammans annars kan ni dra utomlands om det inte passar precis som ni ber alla andra att göra. Så otroligt småaktigt att gå på Gina för hon sjöng på arabiska. Jag hyllar henne! Jag är inte rädd för jag ser den otroligt stora kärlek som finns i sverige och till varandra. Gå ut i verkligheten och lär dig vad som är sant och inte. Mångfald är kärlek och kärlek är mångfald. Så är det bara.

Nåväl. Småsinthet och göra skillnad på människor är det värsta jag vet. Men jag tror också på Karma. Det du förtjänar kommer att tilldelas dig. Tänk på det. Var en medmänniska istället för kritiker. Nåväl. Back to this day. Efter lite lunch och städande så ställer jag mig och lagar köttfärssås. Bingolottospelande sedan utan någon större tur. Tar sedan både dusch och bad med Alen. En lugn mysig stund att bara få slappna av tillsammans. Kvällmat sedan med smörgås, björnbärssaft och serbisk fetaost. Så gott! Ny vecka nalkas och en del måsten på agendan. Precis som det ska vara. Inte riktigt kry ännu men jag är påväg. Mår extremt mycket bättre än förra söndagen då jag mådde som sämst. Alltid något. Godnatt Vänner!

Matilda Berlin

Åh så mycket snyggt du fyndat! =)

Svar: Tack så jättemycket! Ja ibland så får jag ett ryck. Annars är jag inte så mycket för att gå i affärer egentligen. Men i helgen var jag för en gångs skull på humör. Tog mig en kik på din blogg och den var jättemysig! Har subscribe:at :)
Ellie