101112

Hej!

Idag pallrade jag mig upp tog en dusch och åt lite frukost. Blir väl till och åka upp te  Ö och hämta min dator och sedan vara med A ikväll=)
I tisdags var det stormigt och snökaos, tog bussen ner från Ö vid 12 tiden och det var ingen rolig resa för bussen krängde fram och tillbaka för det var så mkt snö på vägen och precis innan han väl anländer till Kmpfh så säger han:
" Alla stadsbussar är inställda idag"

?????? Så jag fick efter lite handlade hitta en taxi som körde mig halvvägs i snöyran iaf. Sen gick jag upp till mig.. såg ut som en snögubbe när jag kom fram. Var ganska mörkt i lägenheten efter som fönsterluckorna i taket var täckta av snö. Och utan dator var det bara att slå på Tvn och tända ljus och krypa ner i sängen.

Dagen efter gick jag upp 06.50 för att promenera ner till stan och kmphf..ramlade iaf 3 gånger på vägen för det var så halt i nerförsbackarna..

Sen tog jag bussen ut till GB och började en lååång dag av arbete..först duka för 60 pers för lunch, göra sallad, ta emot gäster oc ge dem lunch, kaffe etc. Sen röjja. Duka upp pausfika, röjja sen göra buffémat till samma gäng som skulle ha buffé/dans/kickoff kl 18.00

Sen senare på kvällen så gick brandlarmet på GB för idioterna som spelade hade inte märkt att rökmaskinen bara spruta rök uppåt. Men de tyckte dem var jättekul..eller hur. Rolig arbetsplats..

Så passet blev till slut 08.45-23.30 den dagen..Mina vader gjorde sig tillkänna dagen efter kan jag säga hehe.

Nästa pass blir nästa helg innan allt drar i gång på allvar.

Får la ta mig ngt mer att äta känner jag!

Tjing!