090629 Måndag morgon!

Hej!

Försovit mig lite just nu ga att jag sov ganska dåligt inatt för det var så freaking hot i lägenheten! Legat åt andra hållet i sängen, soffan, uppe och vandrat runt osv. Var ganska trött i morse! Tar bilen ut hinner inte cykla..men det kanske är bäst att ta bilen har ju börjat få ont i höften igen...=/ hoppas inte det går och blir lika dåligt som sist!

igår var jag och Robert uppe hos Tobbes föräldrar i Färgelanda på grillkväll, de som var där var therese, erika, david, adam och vi. Det var en jättetrevlig kväll med mycket mat och skratt! Sköna människor må jag säga! Vi tog finbilen upp dit även om man kanske inte kan kalla den fin just nu för den är så himla sketen men endå. Innan grillandet var vi uppe hos båda roberts föräldrar och hälsade på och sen var vi nere och handlade och betalade räkningarna..

Innan dess bara vi myste hela morgonen!=) Idag vet jag inte riktigt vad som händer mer än jobb på G då..Får se..Har i alla fall fått tvätttid imorgon på eftermiddag så man kan blir av med högen plus Roberts festivalhög med tvätt. Kommer nog jobba hela veckan så det blir nog ingen judoträning fr mig denna vecka heller...

Har kommit på att jag gillar Ztv program en hel del faktiskt=P det är precis min typ av humor, speciellt the parkers och mad TV!=P Då är det ine lätt att hålla sig för skratt!

Ska även försöka hinna gå till banken någon dag och sätta in pengar..när jag nu ska hinna detta men men man får hoppas!

Puss Hejj!