Where is the sun?


Tjenare!

Imorse gick en väldigt trött Eleonor upp och tog en dusch och snabbade sig iväg till bussen, kändes som no mercy idag..har även "den" perioden så då går de extra segt. Åkte iväg 8.21 från skogen och ner till stan..samma jävla jobbiga busschafför med raggarmusik och som tjatar att man ska använda bilbältet och lämnar inte platsen förrän du satt på dej bältet..

Satt och väntade från 09.00 - 09.40 på stadsbussen skulle komma och köra mig ut till gustafsberg, jobbade sedan hela dagen till femtiden och det har varit en del trögfattade gäster idag må jag säga..! Nu efter jobbeet tog jag bussen upp till skogen igen, nu slappar jag bara. Men tänkte faktiskt ta mig i kragen och prova mig på att baka dem dära äppelknytena som tydligen aldrig lyckas bli gjorda.

Imorgon är jag ledig och det blir en flyttdag för mig. Flytta in så mkt grejer som jag kan i lägenheten i stan så man kanske kan flytta dit någongång. Tydligen får det bli en luftmadrass att ligga på sålänge tills man skaffar sig en säng. Men det känns bra detta! 

Vädret verkar ju inte vara så mycket att komma med hittils av veckan men eftersom jag ändå jobbar så kan det kvitta faktiskt. Har ju ingen fritid endå egentligen. Var tydligen ledig på söndag också det är rätt så soft också. Mer flytttid med andra ord:)

Nä nu får det räcka sålänge!

Tjingeling!