Regnig start på helgen!

Hej där!

jag vet att jag borde skrivit tidigare kanske men fanns icke tid. Ursäkten kallas jobb. Har jobbat sen i söndags då och detta var sista lunchveckan för denna sommaren. I tisdags, onsdags och torsdags var det långpass för mig och igår kväll var årets sista Danskväll på Gustafsberg! en mycket trevlig kväll som hade en lagom takt! Även om gästerna blev lite väl framfusiga får jag säga. Dagen efter var det upp igen idag då ( fick låna bil till jobbet) och det var två olika bussar á 40 st och á 40 st som skulle komma och äta Kaffe Smörgås;) Mycket stressigt och omständigt eftersom vi fick försöka duka så fort som möjligt! (plus att samtidigt möblera om hela restaurangen om sen gårdagen till lunchställning och dukning) samtidigt som att passa gästerna från bussarna. Sandra jobbade med mig denna morgon i alla fall=) Wiee ska vara på söndag och ha roligt vi två!=)

Sista lunchdagen var precis som jag ville ha den! Lagom lugn och mycket trevligt pratande med gäster! Lagom avslutning! Slutade vid sextiden idag och tog bussen in till stan. Passade på at ta en sväng in på Åhlens och köpte mig lite smink och ett durkslag, komiskt nog så behöver jag en!

Funderar på att gå och handla lite får se om jag får orken har ju min mysoutfit going=) Får se vad kvällen leder!

Är föresten ledig idag och ända tills på Tisdag! Lycklig! hihi, nu tänker ni väl.."Vadå lycklig"? Arbetslös? Oh Nej jag ser det inte så = ) Alla behöver ledigt lite då och då och definitivt jag just nu! Träffa vännerna och passa på och få saker gjorda!     = D

Puss och klart SLUT!

Anonym

hejsan!

Okej,förlåt för detta späm...Men jag vill tipsa dig om en blogg som heter http://jjuno.blogg.se

Det är inte bloggaren som skickat detta,utan en läsare..Och varför jag gör det,är för att jag älskar den bloggen.Det är en vettigaste,viktigaste & bästa bloggen jag läst.Hon skriver om självförtroende .Om en människa ska funka,så behövs självförtroende .Det är a-o i livet.

Hon skriver allt ifrån hur du blir säkrare med killar,till hur du kan stärka din kompis självförtroende .Hon kommer också ha intervjuer med några läsare,som varit mobbade eller haft anorexia..Gör som du vill,men du vet precis lika bra som jag att en sån hära blogg behövs,så det är ett vettigt beslut att besöka den.Tjejen som skriver den är värd en stjärna på blogghimmlen.Tack för mig( http://jjuno.blogg.se )